CV installatie Apeldoorn

Een complete CV installatie laten plaatsen is een grote en toch best ingrijpende klus. Dergelijke klussen worden eigenlijk ook altijd door erkende installatiebedrijven en CV monteurs uitgevoerd. NFL Allround Service kan een afspraak met u maken om de situatie te komen bekijken en zo in kaart te brengen wat er nodig is voor een complete CV installatie. In Apeldoorn en omgeving bieden wij graag onze CV service aan.

CV installatie Apeldoorn uitzoeken

Eén van onze CV monteurs kan met u door de woning lopen om te bepalen hoeveel radiatoren u nodig heeft en waar deze het beste geplaatst kunnen worden. Aan de hand daarvan kan ook het benodigde leidingwerk bepaald worden. En waarschijnlijk de meest belangrijke keuze is de CV ketel. Van veel mensen krijgen wij te horen dat zij niet weten waar ze op moeten letten bij het uitzoeken van een CV ketel.

Natuurlijk adviseren onze CV monteurs u graag. Maar u kunt zelf ook al wat onderzoek doen. U weet natuurlijk uit hoeveel personen uw huishouden bestaat. Aan de hand hiervan kunt u inschatten welke CW waarde het beste bij uw situatie past. De CW waarde geeft het aantal liters warm water(40 graden) aan dat de CV ketel per minuut kan leveren. De meest gangbare CV ketels hebben een CW waarde van 4 t/m 6.

  • Een CW4 kan gemiddeld 13 liter warm water per minuut leveren.
  • Een CW5 kan gemiddeld 17 liter warm water per minuut leveren.
  • Een CW6 kan gemiddeld 20 liter warm water per minuut leveren.

U kunt ook voorkeur hebben voor een bepaald merk. Onze CV monteurs helpen u graag met het maken van een passende keuze en nemen u de complete installatie uit handen.

CV installatie Apeldoorn erkende CV monteur

In verband met garantie is het verplicht om de CV ketel te laten plaatsen door een erkende CV monteur. Plaatst u zelf de ketel en gaat er iets mis? Dan kunt u geen aanspraak maken op de garantie. In Apeldoorn en omgeving kunt u voor CV installatie gelukkig altijd een beroep doen op onze vakmannen. Met onze ervaring in de installatietechniek zorgen wij dat uw verwarmingssysteem perfect wordt geplaatst en wordt afgesteld. Hierdoor kunt u uw woning optimaal verwarmen en stookt u minimaal: goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu!

CV installatie Apeldoorn contact

Wilt u ook graag in kaart laten brengen wat er nodig is om een nieuwe CV installatie te laten plaatsen? Of wilt u bijvoorbeeld alleen de CV ketel vervangen? Neem dan contact op met NFL Allround Service. U kunt ons telefonisch bereiken op 055 - 200 45 00. Wilt u wel graag contact maar heeft u geen spoedklus? Dan kunt u ook ons contactformulier invullen.