CV lekkage in Apeldoorn

Vermoedt u dat uw centrale verwarming lekt? Het is zaak om zo snel mogelijk de oorzaak te vinden. Wanneer uw CV ketel lekt kan dit schade aan uw woning aanrichten. Bovendien zal de verwarming niet, of minder goed werken.

Oorzaken lekkage CV ketel

Een lekkende CV ketel kan op verschillende manieren opgemerkt worden. Bijvoorbeeld doordat u het systeem erg vaak moet bijvullen. Ook kunnen vochtige plekken op wanden of vloeren een teken zijn van lekkage. Echter worden zulke plekken vaak pas erg laat opgemerkt. Er zijn verschillende scenario’s denkbaar die voor lekkage zorgen. U kunt hierbij voorbeeld denken aan:

  • CV ketel lekt water
  • Scheur of breuk in leiding
  • Radiator heeft het begeven

Vakkundige reparatie

Wanneer u de lekkage niet zelf kunt traceren of verhelpen is een professionele monteur de enige oplossing. Door jarenlange ervaring en het gebruik van hedendaagse technieken wordt het lek snel gevonden. Een snelle aanpak zorgt ervoor dat de schade aan uw woning beperkt blijft. Indien nodig kunnen wij direct een nieuwe ketel plaatsen.

Neem contact met ons op als u lekkage van de CV ketel vermoedt. Onze professionals staan dag en nacht voor u klaar in Apeldoorn.