Oplossen CV lekkage in Apeldoorn

Moet u met grote regelmaat het water van de centrale verwarming bijvullen? Zijn er plekken vochtig onder de cv ketel of bij een radiator, waar u dit niet verwacht? De reden kan zijn dat u te maken heeft met een cv lekkage.

Een lek in de cv kan overlast veroorzaken in de vorm van lawaai uit de buizen, maar resulteert tevens in onbedoeld bijstoken. Verlies van rendement kan tot een nare verrassing leiden op de energierekening. Wees daarom alert op alle tekenen die kunnen wijzen op een cv lekkage.

Een professionele cv monteur kan uw centrale verwarming inspecteren op gebreken. Met alle kennis en vakmanschap die u van een specialist verwacht staan de professionals van NFL Allround Service voor u klaar in Apeldoorn en omgeving. Na een analyse van het systeem kunnen we duiden waar de cv lekkage zich bevindt en kunnen we dit repareren.

Snelle hulp bij lekkage CV ketel

Het is belangrijk een snelle oplossing te vinden voor uw lekkende cv ketel. Het opsporen van de lekkage en de precieze oorzaak hiervan is soms een moeilijke klus. Een grote boosdoener kan vocht of roest op kritieke plekken zijn. Maar ook problemen in de radiatoren of het expansievat zijn niet uitgesloten.

Wanneer u direct grote problemen ondervindt van een cv lekkage, staat onze spoedservice tot uw dienst. Via telefoonnummer 055 - 200 45 00 zijn we 24 uur per dag te bereiken. Onze getrainde cv monteurs helpen u graag in Apeldoorn en omgeving met uw cv lekkage!