Het belang jaarlijks van CV ketel onderhoud

Er zijn veel CV bedrijven die een bepaald soort onderhoudscontract aanbieden, in de meeste gevallen vindt er via dergelijke contracten om het jaar of iedere anderhalf jaar een inspectie van de ketel plaats. Onze visie is echter dat het belangrijk is om jaarlijks CV ketel onderhoud te laten uitvoeren. Dit preventieve onderhoud zorgt ervoor dat onverwachte storingen en de kosten die daarbij komen voor een groot deel worden voorkomen. Bovendien kunt u, bij jaarlijks onderhoud, zuiniger stoken waardoor u energie bespaart. Dat is goed voor uw portemonnee én voor het milieu!

Werkwijze bij CV ketel onderhoud in Apeldoorn

Als u bij ons een contract heeft afgesloten voor CV ketel onderhoud, nemen wij contact met u op als het tijd is voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt. Op het afgesproken tijdstip komen wij naar u toe in Apeldoorn of omgeving om de ketel schoon te maken en te inspecteren. Zwakke plekken komen op deze manier snel aan het licht en worden vanzelfsprekend door onze CV monteurs verholpen. We controleren de ketel op veiligheid en zorgen voor de juiste afstelling ter voorkoming van een storing. Mocht er desondanks toch een storing optreden, dan zijn wij snel ter plaatse. Omdat u een contract bij ons heeft voor CV ketel onderhoud betaalt u geen uurloon en geen voorrijkosten in geval van storing, u betaalt alleen eventuele materiaalkosten.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van CV ketel onderhoud? Of woont u in Apeldoorn en wilt u liever meteen een onderhoudscontract bij ons afsluiten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.