Vloerverwarming installatie Apeldoorn

Bent u van plan om uw huidige CV installatie te vervangen door vloerverwarming? Bouwt u een huis waarin u dit systeem wilt aanleggen? Onze ervaren monteurs komen graag bij u in Apeldoorn uw vloerverwarming aansluiten. Zowel in nieuwe als bestaande vloeren. De voordelen ten opzichte van “ouderwetse” centrale verwarming wegen voor veel mensen zwaar:

  • Energiezuinig
  • Ruimtebesparing
  • Minder droge lucht
  • Minder dwarrelend stof
  • Comfortabele stralingswarmte

Onderhoud vloerverwarming

Omdat vloerverwarming onder de oppervlakte ligt beschadigt het systeem niet snel. Het is alsnog verstandig om de leidingen regelmatig te laten controleren. Door deze te reinigen kan de verwarming efficiënter werken. Ook kunnen bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Een nieuwe pomp kan vloerverwarming nog zuiniger maken. Onze professionals weten waar uw vloerverwarming aan toe is.

Reparatie in Apeldoorn

Is er toch iets kapot gegaan in uw verwarmingssysteem? Onze monteurs speuren het probleem moeiteloos voor u op. Door het bewerken van de vloer kan schade aan de vloerverwarming worden toegebracht. Vooral met boren moet u goed uitkijken. Ook kunnen leidingen die slecht aangelegd zijn voor problemen zorgen. Wanneer de druk oploopt is er kans dat de koppelingen tussen leidingen het begeven. Wij gaan zorgvuldig in uw woning in Apeldoorn te werk. Met moderne technieken is een lek eenvoudig te vinden. Hierdoor hoeft niet uw hele vloer opengebroken te worden.

Wat er ook aan uw vloerverwarming moet gebeuren, bij ons bent u verzekerd van een professionele aanpak. Neem contact op voor een deskundig advies.